Odluka o cijeni i postupku prodaje Hoteli Plat i Imperial Rab 02.01.2015.

Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju je na sjednici donijelo Odluke o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica društava Hoteli Plat d.d. Plat i Imperial d.d. Rab.

Utvrđeno je da je u roku pristiglo četiri pisma interesa za kupnju dionica društva Imperial d.d., te za društvo Plat d.d.  devet pisama interesa.

Pravo na dostavu obvezujuće ponude imaju oni koji su u prvom krugu dostavili pismo interesa i koji otkupe Ponudbenu dokumentaciju tijekom obvezujućeg ( aktualnog ) kruga javnog prikupljanja ponuda. Rok za podnošenje obvezujućih ponuda je 45 dana od dana upućivanja poziva za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva. Rok za podnošenje obvezujuće ponude za kupnju dionica trgovačkog društva Imperijal d.d. Rab je do 23 . veljače 2015. godine do 14:00 sati, dok je za Hotele Plat do zaključno 26. veljače 2015. godine do 14 sati. " Danom predaje ponude smatra se dan zaprimanja ponude u Centru. Ponude podnesene izvan roka i nepotpune ponude neće se razmatrati.

Odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva Hoteli  Plat d.d. Plat

Odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva Imperial d.d. Rab.