22. redovna sjednica UV CERP-a

Slika /sjednice/2023/upravno vijeće.jpg
Dana, 25. ožujka 2024. godine održana je 22. redovna sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju pod predsjedanjem ministra financija dr. sc. Marka Primorca .

Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju izvješteno je o provedenom javnom nadmetanju tijekom kojega nisu prodane dionice društva INSTITUT ZA SIGURNOST ZAGREB d.d.,  Zagreb.
Odlučeno je i o prihvaćanju Odluke o davanju suglasnosti na pripajanje društva Pomorski centar za elektroniku d.o.o., Split, društvu Odašiljači i veze d.o.o., Zagreb.
 
Glede kadrovskih pitanja, izabrani su novi članovi Nadzornog odbora društva ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPA d.d., Slavonski Brod te članovi Nadzornog odbora društva ULJANIK brodogradnja 1856 d.o.o., Pula.
Upravno vijeće donijelo je i Odluke o prihvaćanju Godišnjeg financijskog izvješća Centra  za restrukturiranje i prodaju za 2023. godinu, uplati viška prihoda nad rashodima u Državni proračun i raspodjeli rezultata te su primili na znanje Zaključak o izvršenju Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju za 2023. godinu.


Sve odluke možete pronaći pod linkom:
https://www.cerp.hr/sjednice-upravnog-vijeca/22-redovna-sjednica-uv-cerp-a-odrzana-25-ozujka-2024-godine/1846

Pisane vijesti