19. redovna sjednica UV CERP-a

Slika /slike/Slike 2023/Sjednica.jpg
Dana, 30. listopada 2023. godine održana je 19. redovna sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade RH i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branka Bačića.

Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju izvješteno je o prodaji 5 poslovnih udjela društva AGRODUHAN d.o.o., Slatina, postupkom neposredne prodaje ponuditelju ZAGREBAČKO ELEKTROTEHNIČKO PODUZEĆE  d.d. Zagreb te o provedenim javnim nadmetanjima tijekom kojih nisu prodani poslovnu udjeli društva AERODROM BRAČ d.o.o., Gornji Humac niti MLIN I PEKARE d.o.o., Sisak.

Donesene su Odluke o prodaji 1 poslovnog udjela društva VETERINARSKA STANICA VRBOVEC d.o.o., Vrbovec  i odluka o prodaji 45.989 dionica društva VELEPROMET VUKOVAR d.d., Vukovar. Postupak prodaje provodit će se javnim nadmetanjem za oba navedena društva.

Imenovani su novi članovi Nadzornog odbora društva ULJANIK Brodogradnja 1856 d.o.o. te Nadzornog odbora društva BOROVO d.d., Vukovar.

Odlučeno je o davanju suglasnosti na uvrštenje dionica iz portfelja Republike Hrvatske na Listu dionica  koje će se bez naplate ustupati hrvatskim ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalog odnosno nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata te je usvojena i zamolba društva AGRODUHAN d.o.o., Slatina za reprogram dospjelih obveza iz predstečajne nagodbe.

Također su donesene odluke koje se odnose na financijsko poslovanje i planiranje Centra za restrukturiranje i prodaju; o izvršenju Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju u prvom polugodištu 2023. godine, o Izmjenama i dopunama Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju za 2023. godinu te odluka o donošenju Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju za 2024. godinu i projekcija plana za 2025. i 2026. godinu

Sve odluke možete pronaći pod linkom:
19. redovna sjednica UV CERP-a, održana 30. listopada 2023. godine

Pisane vijesti