Priopćenje - drugi krug prodaje dionica društva Hoteli Maestral d.d. i Jadroplov d.d.

Na 6. sjednici Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju, koja je održana dana 01. srpnja 2014. godine donesena je Odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva Maestral d.d. Dubrovnik – drugi krug

(352.002 dionica) i Odluka o početnoj cijeni i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva Jadroplov d.d. Split– drugi krug

(1.146.181 dionica). Ističemo kako je CERP u prvom krugu zaprimio višestruki interesa potencijalnih investitora za oba društva, te skrečemo pažnju da potencijalni investitori nisu u drugom krugu dužni predati obvezujuću ponudu.

Svi ponuditelji koji su dostavili pismo interesa za kupnju dionica društva u prvom krugu biti će pisanim putem pozvani na podnošenje obvezujućih ponuda sukladno navedenim Odlukama i Uredbi o načinu prodaje dionica i poslovnih udjela ( NN 129/13).

U oba slučaja rok za podnošenje obvezujućh ponuda je 60 dana od dana upućivanja poziva za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica Društva.