13. redovna sjednica UV CERP-a

Dana, 30. rujna 2022. godine održana je 13. redovna sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju pod predsjedanjem ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivana Paldine.
Jednoglasno je donesena Odluka za opoziv i imenovanje člana Uprave – direktora Društva IMUNOLOŠKI ZAVOD d.d., Zagreb. Predložen je opoziv dosadašnje direktorice Društva prim.dr.sc. Marije Bubaš te imenovanje novog  člana Uprave – direktora Društva Pavle Jeličić, dr. med., na mandat od pet godina. Donesena je i  Odluka o prihvaćanju Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju za 2023. godinu i projekcija plana za 2024. i 2025. godinu te Izmjene i dopune Financijskog plana za 2022. godinu.
Dana je i suglasnost Upravnog vijeća CERP-a na uvrštenje dionica iz portfelja Republike Hrvatske na Listu dionica  koje će se bez naplate ustupati hrvatskim ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalog odnosno nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog.
 
Gore navedene odluke bit će objavljene na mrežnim stranicama https://www.cerp.hr/sjednice-upravnog-vijeca/13-redovna-sjednica-upravnog-vijeca-cerp-a-1744/1744

Pisane vijesti