Obavijest strankama

Poštovani,
 
Zbog promjenjive epidemiološke situacije u zemlji vezano za bolest COVID-19, Centar za restrukturiranje i prodaju poduzeo je i nadalje će poduzimati sve mjere opreza kako bi se zaštitilo zdravlje stranaka i radnika Centra, sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
 
Stoga Vas upućujemo da nam se za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 obraćate elektroničkim putem, poštom ili putem telefona, ukoliko priroda posla ne zahtijeva osobni dolazak.
 
Vaše zahtjeve, podneske i dokumentaciju možete poslati poštom na adresu:
 
Centar za restrukturiranje i prodaju, Ivana Lučića 6, 10 000 Zagreb
 
ili e-poštom na e-adresu: pisarnica@cerp.hr
 
Neposredni rad sa strankama obavljat će se ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješiti bez osobne prisutnosti iste, uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem.
 
U slučaju osobnog dolaska, molimo prilikom ulaska u zgradu dezinficirati ruke putem dostupnog raspršivača, držati preporučeni razmak od 2 m među osobama i izbjegavati fizički kontakt poput rukovanja i slično.
 
Također Vas upućujemo da ste u slučaju osobnog dolaska u poslovne prostore CERP-a obvezni koristiti masku za lice ili medicinsku masku.
 
Sve službene telefonske brojeve i e-mail adrese možete naći na internet stranici CERP-a:
 
PREGLED KONTAKT PODATAKA
http://www.cerp.hr/kontakti/80
 

Pisane vijesti